آدرس

کیش- نوبنیاد دو - تمشک دو - پلاک ۴۴۳- واحد یک

تلفن

9360 447 764 98+

ایمیل

info@mosalasmali.ir

مثلث مالی

پایگاه خبری تحلیلی

۷۱ درصد دنیا با جدی بودن تغییرات جوی درمقایسه با کرونا موافقند / نتیجه ای که میتوانیم پذیرای آن باشیم

مثلث مالی : آلیسون مک لین رییس تحقیقات رفتاری موسسه سوییس ری درتازه ترین گزارش خود از خطر جدی تغییرات آب و هوا که کره زمین را تهدید می کند ، خبرداده ، تهدیدی که به طور ناخواسته توسط تغییر رفتار بشر در دوران پاندمی کووید 19 به کنترل درآمده است .

این پست را به اشتراک بگذارید

اختصاصی مثلث مالی

مثلث مالی : آلیسون مک لین رییس تحقیقات رفتاری موسسه سوییس ری درتازه ترین گزارش خود از خطر جدی تغییرات آب و هوا که کره زمین را تهدید می کند ، خبرداده ، تهدیدی که به طور ناخواسته توسط تغییر رفتار بشر در دوران پاندمی کووید ۱۹ به کنترل درآمده است .

مک لین دراین گزارش خواسته تا روی بزرگترین تهدید تمرکز شود ، تهدیدی که کووید ۱۹ درمقایسه با آن می تواند کوچک بنظر آید . او ابراز امیدواری کرد : اهمیت توجه به  این بیماری همه گیر به ما کمک کند تا بتوانیم عادات جدید سازگاری با آب و هوا را حفظ نماییم  ،  نتیجه ناخواسته ای که می توانیم پذیرای آن باشیم.

آیا تغییر رفتار ما از COVID-19 ما را در مبارزه با تغییرات آب و هوا کمک خواهد کرد؟”

مک لین درپاسخ به این سوال توضیح داده است :  تقریباً یک شبه کووید ۱۹ رفتارهای ما را تغییر داد. تحقیقات اولیه حاکی است که ۸۰-۹۰٪ از رفتار مردمان  کشورهای آسیب دیده با انزوا و فاصله اجتماعی مطابقت دارد که تغییری فوق العاده در رفتار است و به عنوان یک اقتصاددان رفتاری ، کنجکاو هستم که ببینم پیامدهای ناخواسته چنین تغییرات رفتاری در مقیاس بزرگ و چشمگیرچه می تواند باشد ؟

او یک اثر بارزاین تغییر رفتار بشر را  کاهش انتشار کربن دانست و اعلام کرده است : براساس برخی برآوردهای اولیه ، تولید جهانی کربن ممکن است درسال ۲۰۲۰ بیش از ۵.۵ درصد کاهش یابد. این اولین تغییربعد از کاهش ۱.۴ درصدی ناشی از بحران مالی ۲۰۰۸ است ،  آیا این امر منجر به تغییر طولانی مدت رفتارآگاهانه  مصرف کربن با مسافرت کمتر و کار بیشتردر خانه خواهد شد؟

رییس تحقیقات رفتاری موسسه سوییس ری یادآورشده ، این امر ممکن است خیلی راحت نباشد ، زیرا کارشناسان هشدار می دهند که بدون تغییر سیستمی در الگوهای تولید و مصرف ، کاهش انتشارکربن می تواند کوتاه مدت  و تأثیر کمی داشته باشد که برای سیاره ما خوب نیست.

مک لین تاکید دارد ، در حالی که  ما همه اهرم های خود را برای مبارزه با همه گیر کووید ۱۹ بکارمی بریم  ، تغییرات آب و هوایی در حال ادامه مسیر مخرب خود است.

مک لین یادآورشده است ، عادات ما محرک های قدرتمند رفتار هستند اما هر زمان که تغییرات پایدار در محیط ما ایجاد شود ، عادات قدیمی در حالت “ناپیوستگی عادت” مختل می شوند. این اتفاق در تعطیلی دو روزه مترو لندن در سال ۲۰۱۴ رخ داد. از آنجا که مسافران برای دوچرخه سواری تصمیم می گرفتند و یا از دیگر خطوط قطار برای رسیدن به محل کار خود استفاده می کردند ، بداهه نوازی های آنها فقط منجر به ۶٪  زمان بیشتر در حمل و نقل شد.

به گفته وی ، ناپیوستگی در موارد کرونا ویروس فراوان است. بسیاری از علائم موجود در محیط ما که معمولاً واکنش های عادت ما را برانگیخته است ، از دست نمی روند. روند عمدتاً آماده شدن برای عزیمت به محل کار ، که در ابتدا با زنگ هشدار ما انجام می شود ، جابجا شده است.

آیا یک فاجعه به ما کمک می کند تا به تغییرات آب و هوایی توجه کنیم؟

به گفته رییس تحقیقاتی سوییس ری در طی چند دهه گذشته ، بسیاری معتقد بودند که تغییرات آب و هوایی فقط در آینده ای دور از ذهن ما تأثیر می گذارد. همانطور که از علم رفتاری می دانیم ، هنگامی که خطرات در آینده دور وجود دارد ، ما آنها را جدی نمی گیریم و تمایل به آماده سازی نداریم ، اما ناگهان از کنترل خارج می شوند. گسترش کووید ۱۹  و فرآیندهای مرتبط با تغییرات آب و هوایی جهانی ، از جمله غلظت دی اکسید کربن و اثرات آنها ، ممکن است این موضوع را به اشتراک بگذارد.

مک لین ادامه می دهد : خطر بیشترو بیشتر می شود ، تغییرات آب و هوایی پیامدهای فراوانی دارد ، بیماری های واگیردار در آینده گسترش می یابد ، به طور بالقوه فصل انتقال و محدوده جغرافیایی برای بسیاری از بیماری های عفونی گسترش و عوارض زندگی و سلامتی انسان افزایش می یابد ،  اگربرای مقابله با کرونا الگوی مبارزه تهیه و اجرا شد ، بنابراین لازم است به همان سرعت و قاطعانه در مورد تغییرات آب و هوایی عمل کنیم .

وی درباره گزارش میدانی که از طریق همپرسی در دنیا تهیه شده است توضیح داد : به نظر می رسد آگاهی وجود دارد. بررسی جهانی نشان داد که ۷۱٪ از پاسخ دهندگان موافق بودند که در درازمدت ، تغییر اوضاع به اندازه کووید ۱۹ بحرانی جدی است.

درجدول ذیل نشان می دهد چند درصد مردم جهان با جدی بودن تغییرات آب و هوا در مقایسه با کووید ۱۹ موافق یا مخالف هستند .بخش سبز موافق و بخش قرمز مخالف این موضوع هستند. ۷۱ درصد مردم دنیا اعتقاد دارند خطر تغییرات آب و هوا درمقایسه با کووید ۱۹ جدی تراست .

یادآورمی شود : آلیسون مک لین رئیس واحد تحقیقات رفتاری سوئیس است که از بینش های علوم رفتاری برای درک و پیش بینی رفتار مشتری استفاده می کند.

منبع : وب سایت موسسه سوییس ری

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

درخبرنامه ما عضو شوید

دریافت تفسیر و تحلیل اخبار ، آنالیز بازار ، مصاحبه با متخصصین و کارشناسان

دریافت اخبار بیشتر...

بیمه

ماموریت های شرکت بیمه اتکایی “رایا” اعلام شد

مثلث مالی : طی نامه ای از سوی دکتر علی بنیادی نائینی، چارچوب ها و الزامات قانونی و همچنین انتظارات نهاد ناظر صنعت بیمه از مدیران و دست اندرکاران شرکت بیمه اتکایی “رایا” ابلاغ شد.

با ما در تماس باشید

مشتاق شنیدن نظرات شما در ارتباط با این خبر هستیم.

Take a peek inside our Wonderworld

دریافت خبرنامه

جهت دریافت خبرنامه ایمیل خود را وارد بفرمائید