کاهش ۱۹ میلیون گردشگر در ۲۰۲۰ / ضربه شدید کرونا به صنعت گردشگری ترکیه

مثلث مالی : جدیدترین گزارش اتاق بازرگانی تهران نشان می‌دهد که صنعت گردشگری ترکیه تحت تاثیر کرونا، زیانی جدی را تجربه کرده است. بر اساس براوردهای صورت گرفته، در سال ۲۰۲۰ و همزمان با شیوع ویروس کرونا، در سال جاری میلادی تعداد کل گردشگران وارد شده به این کشور حدودا پنج میلیون و ۴۰۰ هزار نفر بوده است که این عدد در قیاس با مدت مشابه سال گذشته کاهشی بیش از ۱۹ میلیون نفری را نشان می‌دهد.

این پست را به اشتراک بگذارید

مثلث مالی : جدیدترین گزارش اتاق بازرگانی تهران نشان می‌دهد که صنعت گردشگری ترکیه تحت تاثیر کرونا، زیانی جدی را تجربه کرده است.

بر اساس براوردهای صورت گرفته، در سال ۲۰۲۰ و همزمان با شیوع ویروس کرونا، در سال جاری میلادی تعداد کل گردشگران وارد شده به این کشور حدودا پنج میلیون و ۴۰۰ هزار نفر بوده است که این عدد در قیاس با مدت مشابه سال گذشته کاهشی بیش از ۱۹ میلیون نفری را نشان می‌دهد.

در ماه آوریل سال جاری میلادی و همزمان با اوج گیری کرونا در ترکیه، کل تعداد گردشگران وارد شده به این کشور حدودا ۲۴ هزار نفر بوده که البته در ماه‌های بعدی جبران شده و در ماه جولای به ۹۳۳ هزار نفر رسیده است. در مقایسه میان آمار این ماه و ماه می سال ۲۰۱۹ که در آن بیش از شش میلیون و ۶۰۰ هزار گردشگر وارد ترکیه شده بودند، کاهشی ۸۶ درصدی به ثبت رسیده است.

براوردها نشان می‌دهد که در هفت ماهه ابتدایی سال جاری میلادی، آلمانی با ثبت ۶۲۰ هزار سفر، اصلی‌ترین گروه‌هایی بوده‌اند که به ترکیه سفر کرده‌اند و پس از آن بلغارستان با ۴۵۳ هزار نفر، گرجستان با ۳۴۸ هزار نفر، روسیه با ۳۳۳ هزار نفر و اوکراین با ۲۶۵ هزار نفر در رده‌های بعدی قرار دارند.

بر اساس براوردهای صورت گرفته، ایرانی‌ها با انجام بیش از ۲۴۰ هزار سفر به ترکیه، در رتبه ششم کشورهای مبدا گردشگر خارجی برای ترکیه قرار گرفته‌اند. به این ترتیب این عدد در مقایسه با مدت مشابه سال قبل کاهشی ۷۸ درصدی و در مقایسه با مدت مشابه سال ۲۰۱۸، کاهشی ۸۲ درصدی را نشان می‌دهد. البته با این وجود سهم ایران در سال ۲۰۲۰، از کل گردشگران خارجی ترکیه، حدودا ۴.۵ درصد بوده که که نسبت به سال قبل تغییر خاصی را نشان نمی‌دهد.

ترکیه پیش بینی کرده که کل تعداد گردشگران خارجی این کشور تا پایان سال جاری میلادی به ۱۵ میلیون نفر و درآمد حاصل از آن به ۱۱ میلیارد دلار برسد. این در حالی است که در سال ۲۰۱۹، ۴۵ میلیون گردشگر از ترکیه بازدید کرده و درآمدی ۳۵ میلیارد دلاری را نصیب این کشور کرده بودند که به این ترتیب تحت تاثیر کرونا تعداد گردشگران خارجی در ترکیه ۶۷ درصد و درآمد حاصل از آن ۶۹ درصد کاهش خواهد یافت./ ایسنا

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

درخبرنامه ما عضو شوید

دریافت تفسیر و تحلیل اخبار ، آنالیز بازار ، مصاحبه با متخصصین و کارشناسان

دریافت اخبار بیشتر...

بازار مالی

رییس کل خواستار فعالیت های بین المللی انجمن حرفه ای صنعت بیمه شد

مثلث مالی : مهندس مجید بهزادپور، با اشاره به نقش نیروی انسانی کارآمد و متخصص گفت: بیمه، صنعتی مبنتی بر نیروی انسانی است که در تمام سطوح باید به توانایی و پویایی آنها توجه ویژه داشت.
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل بیمه مرکزی، رئیس کل ضمن ابراز خرسندی از فعالیت انجمن حرفه ای صنعت بیمه در راستای ارتقاء سطح دانش فعالان صنعت بیمه گفت: پیشنهاد می‌شود این انجمن فعالیت خود در حوزه های بین المللی را گسترش دهد و با برگزاری دوره های بین المللی برای کارکنان صنعت بیمه، دانش تخصصی آنها با تکنیک های جدید بیمه ای و ارزیابی ریسک به روز رسانی شود.

بیمه

بیمه پاسارگاد بار دیگر در بالاترین سطح توانگری مالی قرار گرفت

مثلث مالی : شرکت بیمه پاسارگاد برای سال های متوالی در سطح یک توانگری مالی قرار گرفت. طبق ارزیابی صورت های مالی مصوب سال ۱۴۰۰ توسط بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران، شرکت بیمه پاسارگاد موفق به کسب سطح یک توانگری مالی مؤسسات بیمه با نسبت توانگری ۳۰۴ درصد شده است.

با ما در تماس باشید

مشتاق شنیدن نظرات شما در ارتباط با این خبر هستیم.

دریافت خبرنامه

جهت دریافت خبرنامه ایمیل خود را وارد بفرمائید