زمان شروع کسب و کار از ۷۳ به ۳ روز رسید / آیا رتبه سهولت کسب و کار ایران به زیر ۵۰ می‌رسد ؟ /

مثلث مالی : با کاهش مدت زمان شروع کسب و کار و دیگر اقداماتی که در دستور کار قرار دارد، به نظر می‌رسد بتوانیم از رتبه ۱۲۷ سهولت کسب و کار در جهان حتی به زیر ۵۰ هم برسیم.

این پست را به اشتراک بگذارید

مثلث مالی : با کاهش مدت زمان شروع کسب و کار و دیگر اقداماتی که در دستور کار قرار دارد، به نظر می‌رسد بتوانیم از رتبه ۱۲۷ سهولت کسب و کار در جهان حتی به زیر ۵۰ هم برسیم.

محمد رضا نجفی منش – رییس کمیسیون بهبود محیط کسب وکار

رئیس کمیسیون بهبود محیط کسب و کار و رفع موانع تولید اتاق بازرگانی تهران با بیان اینکه با استقرار دستگاه‌های ذی ربط در یک ساختمان، پنجره واحد فیزیکی شروع کسب و کار ایجاد شده است، اظهار کرد: زمان شروع کسب و کار تا پیش از این ۷۳ روز بود که در حال حاضر به ۳ روز تقلیل یافته است که اگر تمام مدارک و فرآیندها آماده باشد این زمان به ۱.۵ روز هم می‌رسد. ضمن اینکه تعداد مراحل نماگر شروع کسب‌وکار از ۱۰.۵ به ۴.۵ مرحله کاهش یافته است که چنانچه بانک جهانی این تغییرات را بپذیرد، رتبه نماگر شروع کسب‌وکار از ۱۷۸ به شدت پایین خواهد آمد و ارتقا می‌یابد.  

محمدرضا نجفی منش تصریح کرد: بانک جهانی هرساله ۱۰ شاخص موثر در سهولت کسب و کار تمام کشورها را بررسی می‌کند که براساس این گزارش‌ها ایران نمره و رتبه خوبی در شروع کسب و کار و برخی دیگر از شاخص‌ها نداشت. به نحوی که رتبه ایران در این بخش از گزارش آخر بانک جهانی یعنی ۲۰۲۰ از میان ۱۹۰ کشور، ۱۷۸ و رتبه کلی ایران نیز ۱۲۷ بود.

به گفته وی، شاخص انجام کسب وکار بانک جهانی شامل ۱۰ زیرشاخص است. شروع کسب و کار، اخذ مجوز ساخت، دسترسی به برق، ثبت مالکیت، اخذ اعتبارات، حمایت از سهامداران خرد، سهولت پرداخت مالیات، تجارت فرامرزی، سهولت اجرای قراردادها، ورشکستگی و پرداخت بدهی جزو این شاخص‌هاست که ما نیز در حال اصلاح برخی از این موارد هستیم.

رئیس کمیسیون بهبود محیط کسب و کار و رفع موانع تولید اتاق بازرگانی تهران با تاکید براینکه این رتبه اصلا مطلوب نیست، گفت:  با کاهش مدت زمان شروع کسب و کار و دیگر اقداماتی که در دستور کار قرار دارد، به نظر می‌رسد بتوانیم از رتبه ۱۲۷ سهولت کسب و کار در جهان حتی به زیر ۵۰ هم برسیم که البته به عزم راسخ و همت عالی تمام بخش ها نیاز دارد.

نجفی منش ادامه داد: از دیگر اقداماتی که به جز شروع کسب و کار در دستور کار قرار گرفته و برخی از موارد آن روی میز مجلس است، مسائل مربوط به دادگاه‌های تجاری و حمایت از سهام داران خرد و تجاری، اصلاح قانون ورشکستگی و اخذ اعتبار از بانک است.

وی به این موضوع نیز اشاره کرده که اصلاحات انجام شده در گزارش ۲۰۲۱ تاثیرگذار نخواهد بود چرا که عملکرد ۲۰۲۰ در ان لحاظ می‌شود اما ممکن است در گزارش سال بعدی تاثیر خود را بگذارد و رتبه ایران بهبود یابد. / ایبنا

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

درخبرنامه ما عضو شوید

دریافت تفسیر و تحلیل اخبار ، آنالیز بازار ، مصاحبه با متخصصین و کارشناسان

دریافت اخبار بیشتر...

بازار مالی

رییس کل خواستار فعالیت های بین المللی انجمن حرفه ای صنعت بیمه شد

مثلث مالی : مهندس مجید بهزادپور، با اشاره به نقش نیروی انسانی کارآمد و متخصص گفت: بیمه، صنعتی مبنتی بر نیروی انسانی است که در تمام سطوح باید به توانایی و پویایی آنها توجه ویژه داشت.
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل بیمه مرکزی، رئیس کل ضمن ابراز خرسندی از فعالیت انجمن حرفه ای صنعت بیمه در راستای ارتقاء سطح دانش فعالان صنعت بیمه گفت: پیشنهاد می‌شود این انجمن فعالیت خود در حوزه های بین المللی را گسترش دهد و با برگزاری دوره های بین المللی برای کارکنان صنعت بیمه، دانش تخصصی آنها با تکنیک های جدید بیمه ای و ارزیابی ریسک به روز رسانی شود.

بیمه

بیمه پاسارگاد بار دیگر در بالاترین سطح توانگری مالی قرار گرفت

مثلث مالی : شرکت بیمه پاسارگاد برای سال های متوالی در سطح یک توانگری مالی قرار گرفت. طبق ارزیابی صورت های مالی مصوب سال ۱۴۰۰ توسط بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران، شرکت بیمه پاسارگاد موفق به کسب سطح یک توانگری مالی مؤسسات بیمه با نسبت توانگری ۳۰۴ درصد شده است.

با ما در تماس باشید

مشتاق شنیدن نظرات شما در ارتباط با این خبر هستیم.

دریافت خبرنامه

جهت دریافت خبرنامه ایمیل خود را وارد بفرمائید