تاسیس “بیمه اتکایی پارس” درشورای عالی بیمه تصویب شد

مثلث مالی : شورای عالی بیمه درآخرین نشست خود با ورود شرکت تازه ای به بازار اتکایی کشورموافقت کرد و تاسیس بیمه اتکایی پارس به تصویب این شورا رسید.

این پست را به اشتراک بگذارید

مثلث مالی : شورای عالی بیمه درآخرین نشست خود با ورود شرکت تازه ای به بازار اتکایی کشورموافقت کرد و تاسیس بیمه اتکایی پارس به تصویب این شورا رسید.

به گزارش پایگاه خبری- تحلیلی مثلث مالی ، هیات موسس بیمه اتکایی پارس را گروه مالی پارسیان تشکیل می دهند.

سرمایه اولیه این شرکت ۳۵۰ میلیارد تومان است که گفته می شود ، طبق برنامه تا دو سال آینده به ۷۰۰ میلیارد تومان افزایش می یابد ، ۷۰ درصد سرمایه توسط سهامداران و ۳۰ درصد آن پذیره نویسی خواهد شد.

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

درخبرنامه ما عضو شوید

دریافت تفسیر و تحلیل اخبار ، آنالیز بازار ، مصاحبه با متخصصین و کارشناسان

دریافت اخبار بیشتر...

بازار مالی

رییس کل خواستار فعالیت های بین المللی انجمن حرفه ای صنعت بیمه شد

مثلث مالی : مهندس مجید بهزادپور، با اشاره به نقش نیروی انسانی کارآمد و متخصص گفت: بیمه، صنعتی مبنتی بر نیروی انسانی است که در تمام سطوح باید به توانایی و پویایی آنها توجه ویژه داشت.
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل بیمه مرکزی، رئیس کل ضمن ابراز خرسندی از فعالیت انجمن حرفه ای صنعت بیمه در راستای ارتقاء سطح دانش فعالان صنعت بیمه گفت: پیشنهاد می‌شود این انجمن فعالیت خود در حوزه های بین المللی را گسترش دهد و با برگزاری دوره های بین المللی برای کارکنان صنعت بیمه، دانش تخصصی آنها با تکنیک های جدید بیمه ای و ارزیابی ریسک به روز رسانی شود.

بیمه

بیمه پاسارگاد بار دیگر در بالاترین سطح توانگری مالی قرار گرفت

مثلث مالی : شرکت بیمه پاسارگاد برای سال های متوالی در سطح یک توانگری مالی قرار گرفت. طبق ارزیابی صورت های مالی مصوب سال ۱۴۰۰ توسط بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران، شرکت بیمه پاسارگاد موفق به کسب سطح یک توانگری مالی مؤسسات بیمه با نسبت توانگری ۳۰۴ درصد شده است.

با ما در تماس باشید

مشتاق شنیدن نظرات شما در ارتباط با این خبر هستیم.

Take a peek inside our Wonderworld

دریافت خبرنامه

جهت دریافت خبرنامه ایمیل خود را وارد بفرمائید