انتشار اوراق گواهی اعتبار مولد، برای تامین مالی قطعه سازان

مثلث مالی : در نشستی با حضور نمایندگان شرکت های تامین کننده ورق، فولاد و آلومینیوم ساپکو و نمایندگان انجمن قطعه سازی کشور، کاربرد اوراق گواهی اعتبار مولد (گام) برای بهره برداری در صنعت قطعه سازی به عاملیت بانک تجارت مورد ارزیابی قرار گرفت.

این پست را به اشتراک بگذارید

مثلث مالی : در نشستی با حضور نمایندگان شرکت های تامین کننده ورق، فولاد و آلومینیوم ساپکو و نمایندگان انجمن قطعه سازی کشور، کاربرد اوراق گواهی اعتبار مولد (گام) برای بهره برداری در صنعت قطعه سازی به عاملیت بانک تجارت مورد ارزیابی قرار گرفت.

به گزارش  ایکوپرس، این طرح که از بهمن ماه سال ۹۷ به دستور بانک مرکزی به اجرا درآمده است، ابزار جدید تامین مالی نظام بانکی است که به منظور حمایت از زنجیره تامین و تولید و تامین سرمایه در گردش شرکت ها در بخش تولید و به عنوان واسطه ای میان فروشندگان و خریداران طراحی شده است.
اوراق گواهی اعتبار مولد با نام و به‌صورت الکترونیکی بوده که کوپن سودی ندارد و سررسید آن حداقل یک ماه و حداکثر نه ماه خواهد بود. همچنین، این اوراق پس از گذشت یک ششم از بازه زمانی آنها، قابل معامله در بازار بورس خواهند بود.
به گفته نمایندگان بانک تجارت به عنوان عرضه کنندگان این اوراق در صنعت قطعه سازی، اوراق گام شباهت زیادی با اعتبار اسنادی داخلی دارد، با این تفاوت که قابلیت انتقال متعدد و خرید و فروش در بورس برای آن تعریف شده است.
بر اساس اهداف بانک مرکزی، رفع تعهد بین فروشندگان و خریداران از اهداف اصلی انتشار اوراق گواهی اعتبار مولد است که کارمزد صدور سالانه آن در صورت ارائه وثیقه نقدی ۰.۵ درصد، وثیقه شبه نقد یک درصد، وثیقه ملکی ارزنده ۱.۵ درصد و سایر وثایق تا سقف دو درصد برای خریدار اولیه خواهد بود.
در این طرح، ظرفیت سنجی شرکتها بر اساس سقف اعتباری خریدار معادل ۷۰درصد فروش سال آخر پس از کسر مانده تسهیلات مرتبط با تامین مالی سرمایه در گردش آن و تعهدات ناشی از اوراق قبلی خریدار انجام می گیرد. همچنین، در صورت ایفای دوبار تعهد متوالی، این سقف اعتباری تا ۱۰درصد افزایش خواهد یافت.
نشست مشترک سازندگان زنجیره تامین و نمایندگان بانک تجارت با پرسش و پاسخ نمایندگان دو طرف به کار خود پایان داد.

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

درخبرنامه ما عضو شوید

دریافت تفسیر و تحلیل اخبار ، آنالیز بازار ، مصاحبه با متخصصین و کارشناسان

دریافت اخبار بیشتر...

بازار مالی

رییس کل خواستار فعالیت های بین المللی انجمن حرفه ای صنعت بیمه شد

مثلث مالی : مهندس مجید بهزادپور، با اشاره به نقش نیروی انسانی کارآمد و متخصص گفت: بیمه، صنعتی مبنتی بر نیروی انسانی است که در تمام سطوح باید به توانایی و پویایی آنها توجه ویژه داشت.
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل بیمه مرکزی، رئیس کل ضمن ابراز خرسندی از فعالیت انجمن حرفه ای صنعت بیمه در راستای ارتقاء سطح دانش فعالان صنعت بیمه گفت: پیشنهاد می‌شود این انجمن فعالیت خود در حوزه های بین المللی را گسترش دهد و با برگزاری دوره های بین المللی برای کارکنان صنعت بیمه، دانش تخصصی آنها با تکنیک های جدید بیمه ای و ارزیابی ریسک به روز رسانی شود.

بیمه

بیمه پاسارگاد بار دیگر در بالاترین سطح توانگری مالی قرار گرفت

مثلث مالی : شرکت بیمه پاسارگاد برای سال های متوالی در سطح یک توانگری مالی قرار گرفت. طبق ارزیابی صورت های مالی مصوب سال ۱۴۰۰ توسط بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران، شرکت بیمه پاسارگاد موفق به کسب سطح یک توانگری مالی مؤسسات بیمه با نسبت توانگری ۳۰۴ درصد شده است.

با ما در تماس باشید

مشتاق شنیدن نظرات شما در ارتباط با این خبر هستیم.

دریافت خبرنامه

جهت دریافت خبرنامه ایمیل خود را وارد بفرمائید