آدرس

کیش- نوبنیاد دو - تمشک دو - پلاک ۴۴۳- واحد یک

تلفن

9360 447 764 98+

ایمیل

info@mosalasmali.ir

مثلث مالی

پایگاه خبری تحلیلی

تشریح برنامه های همایش بیمه و توسعه توسط رییس پژوهشکده بیمه

مثلث مالی : بیست‌و‌هشتمین همایش ملی بیمه و توسعه با عنوان «نقش صنعت بیمه در رونق اقتصادی، با محوریت تحول دیجیتال» در دو روز متوالیِ 13 و 14 آذر ماه به صورت حضوری(مدیران ارشد صنعت بیمه) و مجازی(سایر علاقه‌مندان) برگزار خواهد شد. حمید کردبچه،رئیس پژوهشکده بیمه در نشست خبری که به مناسبت بیست وهشتمین همایش ملی بیمه و توسعه با محوریت” تحول دیجیتال ” در سالن اجتماعات این مرکز برگزار شد گفت: هیچ همایشی مانند همایش روز بیمه نیست، چراکه این همایش بستری برای گفت و گو و گفتمان سازی است و با توجه به نقص صنعت بیمه در این زمینه، برپایی چنین همایشی بسیار مفید است.

این پست را به اشتراک بگذارید

مثلث مالی : بیست‌و‌هشتمین همایش ملی بیمه و توسعه با عنوان «نقش صنعت بیمه در رونق اقتصادی، با محوریت تحول دیجیتال» در دو روز متوالیِ ۱۳ و ۱۴ آذر ماه به صورت حضوری(مدیران ارشد صنعت بیمه) و مجازی(سایر علاقه‌مندان) برگزار خواهد شد.

حمید کردبچه،رئیس پژوهشکده بیمه در نشست خبری که به مناسبت بیست وهشتمین همایش ملی بیمه و توسعه با محوریت” تحول دیجیتال ” در سالن اجتماعات این مرکز برگزار شد گفت: هیچ همایشی مانند همایش روز بیمه نیست، چراکه این همایش بستری برای گفت و گو و گفتمان سازی است و با توجه به نقص صنعت بیمه در این زمینه، برپایی چنین همایشی بسیار مفید است.

رئیس پژوهشکده بیمه افزود: بیست‌و‌هشتمین همایش ملی بیمه و توسعه با عنوان «نقش صنعت بیمه در رونق اقتصادی، با محوریت تحول دیجیتال» در دو روز متوالیِ ۱۳ و ۱۴ آذر ماه به صورت حضوری(مدیران ارشد صنعت بیمه) و مجازی(سایر علاقه‌مندان) و با برنامه‌های متنوعی از جمله نکوداشت روز بیمه، انتخاب چهره ماندگار صنعت بیمه در سال ۱۴۰۰، انتخاب کتاب سال صنعت بیمه، معرفی مدیران و کارمندان شایسته صنعت، جشنواره بیمه در رسانه و همچنین سخنرانی‌های تخصصی، ارائه ۲۴ پنل‌ تخصصی و چند کارگاه مجازی برگزار خواهد شد.

وی ضمن تاکید بر تمایز و منحصربه‌فرد بودن این همایش افزود : همایش‌های ملی بیمه و توسعه به خصوص در چند سال اخیر به عنوان بستری برای گفتگو طراحی شده است چرا که پرداختن به موضوع گفتمان‌سازی به دلیل نقصی که در این زمینه در صنعت بیمه وجود دارد، لازم و ضروری است. همایش‌های ملی بیمه و توسعه با این سطح از ارتباط بین اعضا، کارشناسان و مدیران صنعت در نوع خود بی‌نطیر و بسیار ارزشمند است و به دلیل آن که زمینه گفتگوی نظام‌مند و سیستماتیک بین مخاطبان را فراهم می‌کند از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است.

کردبچه با تاکید بر این که کلیه برنامه‌های همایش در راستای گفتمان‌سازی در صنعت بیمه است خاطرنشان کرد، ۲۴ پنل علمی تخصصی در این همایش برگزار خواهد شد که تمرکز آن‌ها بر گفتگوی دورن صنعتی بین کارشناسان و متخصصین صنعت و دانشگاه و با محوریت تحول دیجیتال در صنعت بیمه است.

کردبچه تصریح کرد، به جز ۸ پنل علمی که توسط پژوهشکده بیمه مدیریت می‌شود، سایر پنل‌ها تحت مدیریت صنعت و جامعه دانشگاهی و با پشتیبانی پژوهشکده برگزار می‌شوند. وی همچنین از برگزاری پنل گفتگو با بیمه‌گذاران برای اولین بار در همایش‌‌های ملی بیمه و توسعه خبر داد.

کردبچه  افزود: سه سال است که این همایش در دو روز برپا می شود و همایش امسال به صورت حضوری با شرکت ۳۰۰ تا ۴۰۰ نفر در مرکز همایش های دانشگاه الزهرا برپا خواهد شد و حدود ۲۰ هزار نفر هم به صورت آنلاین از طریق کانال های مختلف مباحث آن را پیگیری خواهند کرد.

وی با بیان این نکته که صبح روز نخست به سخنرانی مقام های مسوول مدعو اختصاص خواهد داشت، درباره مقامات حاضر در همایش از وزیر اقتصاد و رییس کل بیمه مرکزی و مدیران عامل شرکت های بیمه نام برد و گفت: درباره حضور مقامات سیاسی دولت هنوز خبری نهایی نشده است.

وی در ادامه افزود: از تعداد ۲۶۵ مقاله ارسال شده به دبیرخانه همایش بیمه و توسعه، ۲۹ مقاله برای ارائه در بخش سخنرانی، ۶۹ مقاله به صورت پوستر و ۳۲ مقاله صرفا برای چاپ در مجموعه مقالات بیست‌و‌هشتمین بیمه و توسعه پذیرفته شد.

رییس پژوهشکده بیمه، بی توجهی صنعت بیمه به تحول دیجیتال را بزرگ ترین تهدید برای این صنعت عنوان کرد و افزود: اقداماتی در این زمینه انجام شده که یا ناقص یا ناشی از درک ضعیف از تحول دیجیتال است درحالی که در سال ۲۰۳۰ اساسا فرآیندها، سازمان کار و نیروی انسانی متحول خواهد شد و چیز دیگری خواهد بود. / پولی – مالی

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

درخبرنامه ما عضو شوید

دریافت تفسیر و تحلیل اخبار ، آنالیز بازار ، مصاحبه با متخصصین و کارشناسان

دریافت اخبار بیشتر...

بیمه

ماموریت های شرکت بیمه اتکایی “رایا” اعلام شد

مثلث مالی : طی نامه ای از سوی دکتر علی بنیادی نائینی، چارچوب ها و الزامات قانونی و همچنین انتظارات نهاد ناظر صنعت بیمه از مدیران و دست اندرکاران شرکت بیمه اتکایی “رایا” ابلاغ شد.

با ما در تماس باشید

مشتاق شنیدن نظرات شما در ارتباط با این خبر هستیم.

Take a peek inside our Wonderworld

دریافت خبرنامه

جهت دریافت خبرنامه ایمیل خود را وارد بفرمائید