طرح «برق امید» مصرف خانگی را ۱۰ درصد کاهش می دهد

مثلث مالی : طرح "برق امید" از پروژه‌های سازو کاری وزارت نیرو در قالب پویش هر هفته #الف ب-ایران، راهکاری عملیاتی برای اصلاح رفتاری مصرف‌کنندگان است که پیش‌بینی می‌شود مصرف برق بخش خانگی را تا ۱۰ درصد کاهش دهد.

این پست را به اشتراک بگذارید


مثلث مالی : طرح “برق امید” از پروژه‌های سازو کاری وزارت نیرو در قالب پویش هر هفته #الف ب-ایران، راهکاری عملیاتی برای اصلاح رفتاری مصرف‌کنندگان است که پیش‌بینی می‌شود مصرف برق بخش خانگی را تا ۱۰ درصد کاهش دهد.

«رضا اردکانیان» وزیر نیرو در نشست خبری هفته دولت از طرحی به نام طرح”برق امید” در قالب پویش هر هفته #الف ب-ایران رونمایی کرد.

وی هدف از اجرای این طرح را اصلاح رفتار مصرف کنندگان آب و برق برشمرد که در ضمن تقدیری از مشترکان کم مصرف هم خواهد بود.

اردکانیان می گوید در قالب پویش هر هفته #الف ب-ایران تاپایان سال باید ۲۵۰ پروژه با سرمایه گذاری ۵۰ هزار میلیارد تومان افتتاح شود.

وزیر نیرو ادامه داد: ۲۰۰ پروژه از این تعداد ساخت و سازی و سازه ای است و ۵۰ پروژه ساز و کاری که یکی مهمترین این پروژه ها طرح برق امید است.

وی افزود: طرح برق امید هدف گذاری کرده تا ۱۰ درصد در مصرف برق بخش خانگی کاهش ایجاد کند و برای تحقق این موضوع مشترکان به سه دسته کم مصرف ها، خوش مصرف ها و پرمصرف ها تقسیم شده اند.

اردکانیان مشترکان خوش مصرف را ۵۶ درصد مشترکان دانست که ۱۶.۷ میلیون نفر از جمعیت کشور هستند و اگر نسبت به پارسال و ماهی که در آن هستیم ۱۰درصد مصرف خود را کاهش دهند جزو مشترکان خوش مصرف قرار گرفته و مشمول تخفیف خواهند شد.

وزیر نیرو مشترکان پرمصرف را اینگونه معرفی کرد اینها کسانی هستند که تلاش می شود در مدت ۶ ماه آینده مصرف خود را کاهش دهند با اقدام هایی نظیر استفاده از پنل های خورشیدی تا با استفاده از آنها مصرف کاهش یابد.

وی ادامه می دهد: یک تخفیف ۱۰۰ درصدی به کم مصرف ها تعلق می گیرد که این ها ۳۰درصد مشترکان هستند.

قرار است وزارت نیرو به زودی با ارسال پیامک به شماره تلفن مشترکان نوع مصرف را به آنان اعلام کند.

اجرای این طرح تشویقی به راحتی خواهد توانست رفتار مصرفی مردم را اصلاح کند. البته هر مشترک اگر رعایت مصرف بهینه را نداشته باشد از رده ای که در آن است خارج شده و از تخفیف محروم خواهد شد.

مشترکان پرمصرف نیز اگر رعایت نکنند و به رفتار غلط خود ادامه دهند مشمول جریمه های در نظر گرفته خواهند شد.

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

درخبرنامه ما عضو شوید

دریافت تفسیر و تحلیل اخبار ، آنالیز بازار ، مصاحبه با متخصصین و کارشناسان

دریافت اخبار بیشتر...

بازار مالی

رییس کل خواستار فعالیت های بین المللی انجمن حرفه ای صنعت بیمه شد

مثلث مالی : مهندس مجید بهزادپور، با اشاره به نقش نیروی انسانی کارآمد و متخصص گفت: بیمه، صنعتی مبنتی بر نیروی انسانی است که در تمام سطوح باید به توانایی و پویایی آنها توجه ویژه داشت.
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل بیمه مرکزی، رئیس کل ضمن ابراز خرسندی از فعالیت انجمن حرفه ای صنعت بیمه در راستای ارتقاء سطح دانش فعالان صنعت بیمه گفت: پیشنهاد می‌شود این انجمن فعالیت خود در حوزه های بین المللی را گسترش دهد و با برگزاری دوره های بین المللی برای کارکنان صنعت بیمه، دانش تخصصی آنها با تکنیک های جدید بیمه ای و ارزیابی ریسک به روز رسانی شود.

بیمه

بیمه پاسارگاد بار دیگر در بالاترین سطح توانگری مالی قرار گرفت

مثلث مالی : شرکت بیمه پاسارگاد برای سال های متوالی در سطح یک توانگری مالی قرار گرفت. طبق ارزیابی صورت های مالی مصوب سال ۱۴۰۰ توسط بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران، شرکت بیمه پاسارگاد موفق به کسب سطح یک توانگری مالی مؤسسات بیمه با نسبت توانگری ۳۰۴ درصد شده است.

با ما در تماس باشید

مشتاق شنیدن نظرات شما در ارتباط با این خبر هستیم.

دریافت خبرنامه

جهت دریافت خبرنامه ایمیل خود را وارد بفرمائید