سپرده‌های بانکی ۴۲ درصد افزایش یافت

مثلث مالی : آمارهای بانک مرکزی از افزایش ۴۲.۴ درصدی مانده سپرده‌ها و ۴۷.۷ درصدی مانده تسهیلات بانکی در پایان آذر ماه ۹۹ نسبت به مقطع مشابه سال قبل حکایت دارد.

این پست را به اشتراک بگذارید

مثلث مالی : آمارهای بانک مرکزی از افزایش ۴۲.۴ درصدی مانده سپرده‌ها و ۴۷.۷ درصدی مانده تسهیلات بانکی در پایان آذر ماه ۹۹ نسبت به مقطع مشابه سال قبل حکایت دارد.

گزارش وضعیت کل مانده سپرده‌ها و تسهیلات ریالی و ارزی بانک‌ها و مؤسسات اعتباری به تفکیک استان در پایان آذرماه سال ۱۳۹۹ حاکی از آن است که مانده کل سپرده‌ها بالغ بر ۳۵۲۰۵.۹ هزار میلیارد ریال گردیده است که نسبت به مقطع مشابه سال قبل ۱۰۴۸۹ هزار میلیارد ریال (۴۲.۴ درصد) و نسبت به پایان سال قبل معادل ۸۰۴۳ هزار میلیارد ریال (۲۹.۶ درصد) افزایش نشان می‌دهد.  بیش‌ترین مبلغ سپرده‌ها مربوط به استان تهران با مانده ۱۸۹۳۷ هزار میلیارد ریال و کم‌ترین مبلغ مربوط به استان کهگیلویه و بویراحمد معادل ۸۷.۳ هزار میلیارد ریال است.

مانده کل تسهیلات بالغ بر ۲۸۷۰۹.۳ هزار میلیارد ریال است که نسبت به مقطع مشابه سال قبل ۸۳۰۰.۱ هزار میلیارد ریال (۴۷.۷ درصد) و نسبت به پایان سال قبل ۶۳۵۳.۶ هزار میلیارد ریال (۳۲.۸ درصد) افزایش داشته است. بیش‌ترین مبلغ تسهیلات مربوط به استان تهران با مانده ۱۶۴۴۸.۱ هزار میلیارد ریال و کم‌ترین مبلغ مربوط به استان کهگیلویه و بویر احمد معادل ۸۷.۱ هزار میلیارد ریال است.

شایان ذکر است که نسبت تسهیلات به سپرده‌ها بعد از کسر سپرده قانونی ۸۱.۲ درصد است که نسبت به مقطع مشابه سال قبل و پایان سال قبل، به ترتیب ۲.۷ و ۱.۸ واحد درصد افزایش نشان می‌دهد. نسبت مذکور در استان تهران ۹۵.۴ درصد و در استان کهگیلویه و بویراحمد ۱۱۲.۳ درصد است.

بانک مرکزی اعلام کرده است که یکی از علل مهم بالا بودن رقم تسهیلات و سپرده‌ها در استان تهران استقرار دفاتر مرکزی بسیاری از شرکت‌ها و مؤسسات تولیدی سایر استان‌ها در استان تهران بوده و عمده فعالیت‌های بانکی آنها از طریق شعب بانک‌ها و مؤسسات اعتباری استان تهران انجام می‌شود.

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

درخبرنامه ما عضو شوید

دریافت تفسیر و تحلیل اخبار ، آنالیز بازار ، مصاحبه با متخصصین و کارشناسان

دریافت اخبار بیشتر...

بازار مالی

رییس کل خواستار فعالیت های بین المللی انجمن حرفه ای صنعت بیمه شد

مثلث مالی : مهندس مجید بهزادپور، با اشاره به نقش نیروی انسانی کارآمد و متخصص گفت: بیمه، صنعتی مبنتی بر نیروی انسانی است که در تمام سطوح باید به توانایی و پویایی آنها توجه ویژه داشت.
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل بیمه مرکزی، رئیس کل ضمن ابراز خرسندی از فعالیت انجمن حرفه ای صنعت بیمه در راستای ارتقاء سطح دانش فعالان صنعت بیمه گفت: پیشنهاد می‌شود این انجمن فعالیت خود در حوزه های بین المللی را گسترش دهد و با برگزاری دوره های بین المللی برای کارکنان صنعت بیمه، دانش تخصصی آنها با تکنیک های جدید بیمه ای و ارزیابی ریسک به روز رسانی شود.

بیمه

بیمه پاسارگاد بار دیگر در بالاترین سطح توانگری مالی قرار گرفت

مثلث مالی : شرکت بیمه پاسارگاد برای سال های متوالی در سطح یک توانگری مالی قرار گرفت. طبق ارزیابی صورت های مالی مصوب سال ۱۴۰۰ توسط بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران، شرکت بیمه پاسارگاد موفق به کسب سطح یک توانگری مالی مؤسسات بیمه با نسبت توانگری ۳۰۴ درصد شده است.

با ما در تماس باشید

مشتاق شنیدن نظرات شما در ارتباط با این خبر هستیم.

دریافت خبرنامه

جهت دریافت خبرنامه ایمیل خود را وارد بفرمائید